FHF-Rundskriv 2/2020: Invitasjon til kurs for kjøkkenansatte i folkehøgskolen
Invitasjon til kurs for kjøkkenansatte i folkehøgskolen
Hverdagen på kjøkkenet i folkehøgskolen er travel, og vi har mange munner å mette. Vi i Folkehøgskoleforbundet har laget et kurs som vi håper vil inspirere kjøkkenansatte. Kurset passer både for kjøkkenledere og andre som har sitt daglige virke knyttet til kjøkkenet. Det legges opp til inspirasjon, gode smaker og interessante samtaler. Kurset holdes på ByKuben i Myntgata 2 i Oslo, vi besøker Mathallen på Vulkan og overnatting vil være på Hotell Bondeheimen.
Onsdag 4. mars, etter siste foredrag, blir det mulighet for å besøke messene «SMAK» og «Holdbar» på Norges Varemesse. Dit reiser vi sammen.
Program (med forbehold om endringer)
Tirsdag 03.03
11:30 Velkommen, kort om folkehøgskolens idé og organisering v/ Live Hokstad
12:00 Lunsj
13:00 Trines matblogg – til inspirasjon v/Trine Sandberg
14:30 Arbeidsavtale – turnus og arbeidsforhold v/Angelina K. Christiansen
15:30 Kaffe
16:00 Kjøkkenet i det grønne skiftet v/Live Hokstad
Del og stjel, ta med gode ideer på hva dere gjør hos dere for å redusere matsvinn.
17:30 Vi går til Mathallen for inspirasjon
19:30 Felles smaksmeny på Hitchhiker
Onsdag 04.03
08:15 Oppmøte resepsjonen Hotell Bondeheimen for avgang ByKuben
08:30 Hvordan fôre en hær v/ ernæringsfysiolog fra Forsvaret Forvaltning
09:15 Hurra for kjøkkenet – samspill kjøkken og elev v/Benedicte Hambro
11:30 Lunsj
12:00 Et grønnere kosthold for kropp og klode v/Lise von Krogh ernæringsbiolog
13.45 Avgang Oslo S for «SMAK» på Norges Varemesse
Kursavgift med middag og overnatting i enkeltrom kr. 3.615,-.
Kursavgift med middag og overnatting i enkeltrom kr. 3.115,-.
Kursavgift inkludert lunsj kr. 1.750,-.
Påmelding her
Påmelding innen 3. februar.
Deltakerne må selv besørge transport.
For å kunne gjennomføre kurset må vi ha minst 12 deltakere.
Med beste hilsen
Live Hokstad Angelina Christiansen
leder generalsekretær