FHF rundskriv 17-2016 Invitasjon til kurs for kjøkkenledere i frilynt folkehøgskole 27.4.2016, Oslo
Til: (vær vennlig å videresende til)
Rektor, assisterende rektor/inspektør
Kjøkkenleder
Kopi til: Lokallagsleder i Folkehøgskoleforbundet
Vår ref.: 27/16/A 1.08, Oslo, 04.04.2016
FHF-rundskriv 17/2016
Invitasjon til dagskurset:
HVA KREVES AV DAGENS KJØKKENSJEF I FOLKEHØGSKOLEN?
Folkehøgskoleforbundet arrangerer kurs for kjøkkenleder/kjøkkensjef. Kurset vil være samtalebasert med korte innledninger til hvert tema. Kurset blir arrangert i lokalene til Folkehøgskoleforbundet i
Øvre Vollgate 13, Oslo, 27. april fra kl. 09:00 til kl. 16:00.
Program
09:00 Velkommen v/forbundsleder Øyvind Brandt
09:15 Mat ska døm ha!
v/informasjonsrådgiver/redaktør Øyvind Krabberød, IF
10:15 Fra TORO til kortreist bærekraftig mat
v/kjøkkensjef Agnete Oesterich, Harstad Folkehøgskole
11:15 Samarbeid mellom kjøkken og ledelse
v/kjøkkensjef Edvard Stordahl, Lofoten Folkehøgskole
12:00 Lunsj
13:00 Kompetanseutvikling hos kjøkkenpersonalet
v/(navn kommer)
14:00 Kosthold for elever med særlige behov og hvordan
samarbeider vi til beste for eleven
v/sosiallærer Hanne Janshaug, Skiringssal Folkehøgskole
15:00 Kjøkkenet er ikke det første sted en skal spare
v/rektor Live Hokstad, Toten Folkehøgskole
16:00 Avslutning v/Øyvind Brandt
Kursavgift kr 1225,- inkluder lunsj. Kurset gjennomføres med minimum 15 betalende deltakere.
Ved behov for overnatting fra 26. – 27. april kan vi bestille rom på Best Western Karl Johan Hotell på Folkehøgskoleforbundets avtale. Det koster kr. 1145.- for enkeltrom.
Påmelding til knut.simble@folkehogskole.no innen 15.april.
Med beste hilsen
Forbundsstyret
Øyvind Brandt Knut Simble
leder generalsekretær