Kurs for kjøkkenpersonale: Bærekraftig mat – bærekraftig kjøkken
Dato: 23.-24. februar
Sted: Hadeland folkehøgskole
Begrenset antall plasser. «Førstemann til møllla.»
Program
23.februar
1000-1015 Velkommen
1000-1145 Møte med eleven – Kjøkkenpersonalets rolle i
sosialpedagogisk arbeid. (ved Sindre Vinje,
Folkehøgskoleforbundet)
1145-1300 Lunch
1300-1700 Praktisk arbeid med Uffe Rudebeck – del 1
1900-2000 Deltagerne lager selv middagen.
2000 Middag
24. februar
0700-0800 Frokost
0800-0900 Morgensamling (ved Astrid Bjerke, Framtiden i våre
hender)
0900-1200 Bærekraftig storkjøkken (ved Will Nicolson, Intolife.no)
1200-1300 Lunch
1300-1600 Arbeid med Uffe Rudebeck – del2
1600-1700 Middag og avskjedsord
NB! Program med forbehold om endringer.
Om foredragsholderne
- Uffe Rudebeck: http://www.soulvision.dk/omos/ufferudebeck.html
- Will Nicolson: www.intolife.no
Pris: 3900,- (Inkluderer kost og losji. Også evt. overnatting mellom søndag og mandag)
Påmelding er bindende.
Påmelding sendes til: sindre@folkehogskole.no
- navn
- skole
- stilling
- epostadresse
- telefon
- annet