Dagskurs for kjøkkenledere i frilynt folkehøgskole 27.april
Program
09:00 Velkommen v/forbundsleder Øyvind Brandt
09:15 Mat ska døm ha!
v/informasjonsrådgiver/redaktør Øyvind Krabberød, IF
10:15 Fra TORO til kortreist bærekraftig mat
v/kjøkkensjef Agnete Oesterich, Harstad Folkehøgskole
11:15 Samarbeid mellom kjøkken og ledelse
v/kjøkkensjef Edvard Stordahl, Lofoten Folkehøgskole
12:00 Lunsj
13:00 Kompetanseutvikling hos kjøkkenpersonalet
v/(navn kommer)
14:00 Kosthold for elever med særlige behov og hvordan
samarbeider vi til beste for eleven
v/sosiallærer Hanne Janshaug, Skiringssal Folkehøgskole
15:00 Kjøkkenet er ikke det første sted en skal spare
v/rektor Live Hokstad, Toten Folkehøgskole
16:00 Avslutning v/Øyvind Brandt
Kursavgift kr 1225,- inkluder lunsj. Kurset gjennomføres med minimum 15 betalende deltakere.
Ved behov for overnatting fra 26. – 27. april kan vi bestille rom på Best Western Karl Johan Hotell på Folkehøgskoleforbundets avtale. Det koster kr. 1145.- for enkeltrom.
Påmelding til knut.simble@folkehogskole.no innen 15.april.